Welcome to Olympus Entertainment

Register now to gain access to all of our features. If you don't see the verification e-mail please check your junk folder.

3 Rip

Member
  • Content count

    149
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Community Reputation

474 Excellent

5 Followers

About 3 Rip

  • Rank
    Happy Birthday to me! :p
  • Birthday 09/28/1999

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

3,701 profile views

Single Status Update

See all updates by 3 Rip

  1. Is anyone's arma not starting when you try to start it in the launcher?

    1. Show previous comments  20 more
    2. 3 Rip

      3 Rip

      reinstalled the game, restarted computer, started the game the way dejay said, waited on the launcher. Nothings working.

      2 hours ago, Dejay said:

      try going into your steamapps/common/arma 3 and use 6ab06a255fdea5de63f2410a1ee24a43.png 

      it's a bypass of the launcher and see if that it your problem. It's what I use so I don't have to click play on the launcher, you can just start arma with the battleeye. If that doesn't work, go into your task manager and make sure battleeye isn't running in the background.

      this is what happens when I try starting it that way

      https://gyazo.com/02165494eb0ef1f36f7d441d4c5f43bf

      https://gyazo.com/3dc7506a490e713a31a7db47c7011c93

    3. asdasd123

      asdasd123

      Maybe they got your hacks :P kappa hehexd

    4. DeadPool1337

      DeadPool1337

      @3 Rip Yea, I works fine now